Stránky

20. 11. 2012

My favourite watches


Keby sa to dalo, tak nosím na ruke samotného veľkého Bena. To sú určite moje najobľúbenejšie hodiny, ale kedže sa to nedá, našla som si náhradu.


INSPIRATIONS
Momentálne sa mi najviac páčia zlaté hodinky doplnené drobnými náramkami. Keď ich správne skombinujete stačí jednoduchý outfit a vaša "plná" ruka bude ako doplnok stačiť. 



THE BEST OF

Hodinky značky Michael Kors ma uchvátili na prvý pohľad. Jednoduché zlaté (alebo strieborné) hodinky bez zbytočných gýčových trblietok a kamienkov. Tiež sa mi veľmi páčia aj tie na druhej fotke s perleťovým ciferníkom.
Na stránke asos si môžete objednávať bez poštovného a preto som pre vás vybrala TIETOTIETOTIETOTIETO, alebo TIETO s koženým remienkom. 



Značka Marc by Marc Jacobs má tiež krásne hodinky s väčším výberom farieb a zdobení. Podobné môžete nájsť TUTU alebo TU



MY WATCHES

Tieto hodinky som dostala ako darček a tak som si ich obľúbila, že som od nich nemohla odtrhnúť ruku do chvíle až.....



...som objavila tieto od značky River Island. Krásne sa nosia, sú jednoduché a veľkým plusom bola aj ich cena. Môžete si ich objednať TU alebo TU . Je veľká škoda, že značka River Island k nám ešte nedorazila, pretože ich doplnky sú pekné, kvalitné a za super celu. Ale o tom až v inom príspevku:)



MY WAY




BONUS
Zo športových hodiniek mám najradšej Casio G-Shock, sú dostať v rôznych farbách a sú fresh. Dámske sú modré a pánske biele. TU ich môžete nájsť aj v zlatej farbe.


A čo vy?? Aké sú vaše najobľúbenejšie značky, farby a typy hodiniek?? Napíšte komentár, rada by som sa dozvedela niečo aj o vás:)

Pekný večer N.


2 komentáre:

  1. Anonymný11/21/2012

    Já mám hodinky s MickeyMousem, značka Disney :D Až dospěji, nechám se od tebe inspirovat ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hodinky Michael Kors moja najobľubenejšia značka :*

    OdpovedaťOdstrániť