Stránky

13. 10. 2013

LeMarket Part 2: My Selection




1. Kamila Vodochodská
Nechcem vás zahltiť informáciami o histórii tejto značky, pretože to si môžete prečítať aj TU. Ako prvé by som chcela určite predstaviť samotnú Kamilu, ktorá sa za touto značkou skrýva. Je to drobné žieňa s neskutočnou charizmou a sympatickým úsmevom. Jej šaty sú prepracované do detailu a zakladá si na vysokej kvalite materiálov. Je to typ návrhárky, ktorú nestretnete na žiadnej párty vo svetle reflektorov, ale v jej ateliéri za šijacím strojom. Práve tento prístup mi veľmi imponuje. Jej hláška " Keď začne pražský Fashion Week idem piecť domov bábovku" hovorí za všetko. 
Je to úžasná žena a za jej značkou stoja roky práce. Čo k tomu dodať? Len tak ďalej!!

2.Barok perly
Názov značky vo vás možno bude evokovať klasické perlové šperky. Opak je však pravdou. Majiteľka značky Kateřina Sochorová sa snažila na trh priniesť nové spracovanie perál, čo sa jej aj podarilo. V poslednom čase sa však zamerala na výrobu jemných šperkov zo zlata a striebra doplnené minimalistickými detailmi. Jej najnovšie kúsky sú ozdobené drahými kameňmi, ktoré krásne skombinovala a vytvorila šperky z ktorých si neviete vybrať.
Na poslednej fotke môžete vidieť ako Katka svoje šperky nosí a uznajte samy...no nemilujte ich!
FB stránku navštívte TU

3. MEADOWS
Ak si potrpíte na jedinečné bytové doplnky, určite vás zaujme značka Meadows. Keď som prvýkrát videla tieto vonné sviečky, nenapadlo ma, že sa jedná o český produkt. Na prvý pohľad vás každá jedna sviečka zaujme svojím designom a potom si stačí už len vybrať vôňu, ktorá k vám najviac sedí. Na ich oficiálnych stránkach TU sa môžete zoznámiť s ich stálou kolekciou Meadows Classic, no nájdete tam aj limitovanú kolekciu Midnight. Čo prevonia váš domov lepšie ako sviečka, ktorá vydrží horieť až 150 hodín? Obal s ručne fúkaného skla môže mať po vyhorení sviečky ďalšie využitie vo vašom interiérí. A kto sa za tým všetkým skrývaLucie Manová a Vladimíra Fremuthová, ktoré prišli s týmto úžasným konceptom a ja im budem držať palce, nech sa im v tom darí aj naďalej.

1 komentár: