Stránky

12. 4. 2013

EveryDay MakeUp


Prvé video natočené!
Nie je to síce v HD kvalite, ale snaha sa cení:)
Je to úplne basic postup. Lacné produkty, ktoré si môže kúpiť každý. Celý "proces" trvá max 10 minút a myslím si, že každá žena by mala do seba investovať aspoň chvíľku času. Tých pár minú strávených pred zrkadlom ráno nie je až tak moc. Čo myslíte?

Samozrejme ak nepoužívate tekutú linku vynechajte ju! Na oči stačí veľakrát len maskara. Použite to, v čom sa budete cítiť pohodlne. Ide o každodenný make up, takže ak sa necítite dobre so žiarivým rúžom nesiľte to.


Použité produkty:
Použila som produkty, ktoré sú lacné a zároveň kvalitné (vzhľadom na cenu).
Ak vás niektorý zaujal, tu si môžete o ňom prečítať viac.
  • Rimmel Match Perfection Fundation - jemne krycí make up. Vyhovuje mi, pretože nie je na tvári tak vidieť. Nie je tak ťažký ako môj predchádzajúci MaxFactor Lasting Performance Make-up.
  • Essence Eyeshadow Base - Podkladová báza pod očné tiene (Primer) by sa mal používať vždy ak chcete použiť očné tiene. Toto je veľmi lacná varianta, ktorú dostanete kúpiť napríklad v DM drogérii.
  • Essence Eyebrow Pencil (Blonde) - tak isto ju môžete kúpiť v DM drogérii.
  • Make Up Academy Eyeshadow Palette Undressed - môžete si ju objednať na TEJTO stránke.
  • Rimmel Match Perfection 2in1 Concealer&Highlighter- Rozjasňovač a korektor v jednom!! Toto je výrobok. ktorý som si ochotná kupovať stále dokola. Perfektne zakryje kruhy pod očami a zároveň aj nedokonalosti na tvári. Vyhovuje mi jeho zloženie a odtieň.
  • Essence Liquid Ink Liner - Dlho som používala linku od značky Gosh, ktorá nie je v CZ dostať. Vymenila som ju teda za linku Sephora, ale nedávno som si len tak zo zvedavosti kúpila túto a príde mi to rovnaké. Drží celý deň, neotláča sa a má sýtu farbu.
  • Maybelline The Rocket Volum Express - doteraz som používala Maybelline Falsies Volume, no chcela som však skúsiť túto novú.
  • Bourjois Blush (Santal 92) - stojí síce nejak do 250Kč, ale tento výrobok mám už niekoľko rokov a stále vyzerá ako nový. Oplatí sa investovať!
  • Essence Blush (10 Adorable) - zo zvedavosti som chcela vyskúšať aj líčka od tejto značky. Prekvapilo ma ako moc sú pigmentované. Stačí slabý dotyk štetcom.
  • Bourjois Rouge Edition (11) - má intenzívnu farbu a zároveň hydratuje.
Dúfam, že sa na to dá pozerať:)
Píšte komenty, či by ste chceli vidieť viac videí na blogu.
N.

2 komentáre:

  1. Pekné video :) A vyzeráš krásne aj bez make upu :))
    Už veľmi dlhoo ťa sledujem, a asi by som uvítala nejaké to video o tebe :) vo forme Tagu ak chceš, chcela by som sa toho o tebe dozvedieť viac :)
    Ak chceš , môžeš sa pozrieť na môj blog, budem len rada, ak oplatíš Follow :)
    http://www.ourpinkhell.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za kompliment:)
      Zatiaľ nemám v pláne robiť video o mne, ale dúfam, že aj tak zostaneš sledovať môj blog:)
      Mám pripravených veľa zaujímavých vecí

      pekný deň:)

      Odstrániť