Stránky

2. 2. 2013

MUA - first package


Kozmetiku značky MUA Make Up Academy som objavila, keď som bola v Anglicku. Predávajú ju v drogérii Superdrug (superdrak ako sme ju volali my) a pamätala som si len, že to je kozmetika za libru. Vtedy som sa odvážila vyskúšať len lak na nechty. Dokonca mám doma lak od MUA, ktorý som kúpila ešte rok predtým. Pravdu povediac, je to jeden z najlepších lakov čo mám. Nevyschol, nezhustol, drží, má sýtu farbu a stojí 1 libru!!! Čo viac môžeš chcieť?:)



Nedávno som sa k tejto značke dostala znovu. Sledujem na youtube dievča, ktorá pracuje pre značku Bobby Brown a robí často recenzie na rôzne výrobky. Pripomenula mi, že táto značka existuje a odporučila pár výrobkov. Nakoniec som si z ich stránky objednala pár vecí na skúšku. Poštovné je 4,95 libry a oplatí sa objednať toho viac, kedže väčšina z nich stojí libru až dve.

Akoby naschvál tri dni na to mali akciu 50% dole z cien a žiadne poštovné, tak som to s kamarátkami využila znova a čakáme ďalšie dva balíčky. JUCHUUU:)

LIP GLOSS
Lesk Out There Plumping Lipgloss - Peach Shimmer som si objednala na skúšku, či bude lepiť....a nie:) Ak ho nanesiete v normálnej vrstve má krásnu sýtu farbu. Komu to však nevyhovuje, stačí naniesť málo, napríklad na osvieženie rúžu.
HODNOTENIE: Za 2libry je to bomba! Kto nemá rád výrazné a sýte farby neodporúčam.


LIPSTICK                    
Od rúžu za 30kč som neočakávala žiadny zázrak. Prekvapivo to zázrak bol!! Síce som si ho objednala v neutrálnej farbe, vôbec nie je mŕtvolná a nevyzerá zle ani na blondýnke. Naopak, je krásne hydratačný a vôbec nesuší pery. Veľké prekvapenie. Majú ho v rôznych iných farbách, ale bohužiaľ rýchlo sa vypredali.
HODNOTENIE: Odporúčam vyskúšať!! Nie každému však môže sedieť táto farba. Skúste iný odtieň (napríklad 15Juicy, alebo shade 4, ktorý je vždy rýchlo vypredaný).

BLUSHER

Obrázok je trochu klamný. Na vzorkovníku môžete vidieť všetky odtiene, ktoré predávajú no ostatné obrázky ukazujú jeden a ten istý odtieň 4. Mení farbu podľa toho akým smerom ho k svetlu otočíte, takže bolo ťažké nafotiť reálnu farbu. Bohužiaľ reálne vyzerá, ako na obrázku v pravo hore. Sama som bola sklamaná, pretože na ich stránke tá farba vyzerala viac do lososová ako do oranžová. Ale nevadí. Skúsila som a v druhom balíku má prísť odtieň 1, ktorý bude už určite viac do ružova.

Obrázok z ich stránky -------------->


HODNOTENIE: Ak by ste si ho objednávali určite sa vyhnite odtieňu číslo 4!!!!! Som zvedavá na odtieň jedna.

Ako používať blush?
Blush alebo hovorme tomu "líčka" sa nanášajú tam, kde sa vám vytvoria jabĺčka keď sa usmejete:)
Bronzer sa nanáša z dôvodu zvýraznenia kontúr vašej tváre. Pod jabĺčkami.


BRUSH
Už dlho som si chcela objednať nejaký "blending" štetec na očné tiene, no nechcelo sa mi do toho investovať tak moc. Viem, že drahé štetce sú dobré, ale chcela som skúsiť tento. A nesklamal. Tiene sa s ním dajú krásne tieňovať a zatiaľ drží pokope:) 
HODNOTENIE: Za tú cenu splnil účel.


???PRIMER????
Ešte pred tým, ako vám ukážem tiene,ktoré som si objednala, by som vám chcela názorne ukázať, na čo je tento malý zázrak dobrý. On nie je len dobrý, on je priam nepostrádateľný!!! Viem, že mnohé z vás nič také nepoužívajú, ale ak okrem maskary a linky používate aj nejaké tiene na oči, mali by ste si zaobstarať aj primer.

Stačí ak ho nanesiete na očné viečko pred tým ako idete nanášať tiene. Samozrejme veľa značiek primer vyrába, ale ja som chcela skúsiť jeho účinok na lacnejšej verzii. Primer od značky Essence spĺňa účel, no má dosť zvláštny odtieň, takže ho musíte dobre rozotrieť. Farba primerov sa líši. Niektoré značky ho vyrábajú v bielej farbe, niektoré v telovej. Je to na vás aký vám vyhovuje.

O ČO IDE?
Ide o to, že po nanesení primeru vám tiene zostanú na očiach dlhšie, nerozmažú sa, neopadajú a nevytvoria sa žiadne čiarky na vašich viečkach. Zostanú na mieste, ako tesne po nanesení. Myslím, že primer dokáže zachrániť veľa nekvalitných tieňov od vyhodenia. LEN TO SKÚSTE!!
Nie len, že tiene zostanú na viečku dlhšie, ale pomocou primera sa zvýši aj intenzita farby!!! Ani drahé tiene bez primeru nevyzerajú tak, ako na obrázku. Je to malý neviditeľný trik:)
Primer Essence si môžete kúpiť v drogérii DM.


EYESHADOW
Nemám čo k nemu dodať farba sýta a taká aká bola na obrázku, trblietky neopadávajú, som spokojná.

HEAVEN AND EARTH PALETTE

Tieto prvé dve fotky sú nafotené mnou a farby sú celkom reálne. Za 4 libry toľko muziky? Neskutočné. Čítala som na tieto paletky veľa recenzii, takže som čakala, že ma nesklame.
Kto má rád zemité farby, toto je presne pre vás. Pigmentácia je výborná!!
Snažila som sa nájsť na internete reálne vzorky na koži. Dá sa povedať, že je to dobre nafotené a celkom sa to zhoduje so skutočnosťou.

HODNOTENIE: Paletka za 120kč s takými krásnymi farbami, ktoré z vás neopadávajú a sú krásne výrazne - PALEC HORE:)
Inšpirácia (oči samozrejme nie sú moje)


ZÁVER
Veľmi príjemne ma prekvapila kvalita tejto lacnej kozmetiky. Mám vo svojom kozmetickom kufríku rôzne značky a môžem povedať, že niektoré výrobky MUA sa im vyrovnávajú. Napríklad rúž so svojou hydratáciou dávam dokonca na vyššiu úroveň ako Chanel Lipshine, ktorý mám a veľmi mi suší pery. Závisí to od toho, čo preferujete. Toto bol môj osobný pohľad na túto kozmetiku, ku ktorej som bola zo začiatku veľmi kritická. A to len vďaka jej cene.

Ak máte záujem, TU je ich oficiálna stránka, kde si môžete výrobky objednať. Musím kladne ohodnotiť aj ich rýchlosť dodania zásielky. Do 6-tich pracovných dní som ju mala doma.

Objednávajte a malujte!:)

Máte skúsenosť s touto kozmetikou??

Vaša N.

1 komentár:

  1. pekný článok :)) aj ja som už o mua véľa počula, aj som ich stránku presliedila x krát ale nemám 18 ani vlastný účet takže mi to nemá kto objednať... :/ nerozmýšľala si niekedy nad hromadnou objednávkou? :) ja by som dotoho určite šla :)

    OdpovedaťOdstrániť